Get Adobe Flash player
Ζωντανές μεταδόσεις ακολουθιών

Διαδικτυακό Ραδιόφωνο Ι.Μ.Τ
Κυριακοδρόμιο
ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ
ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
Ποδηλατικός Ομιλος Μητροπόλεως
Θεία Λειτουργία
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ

Τα μέλη των Χριστιανικών Συνδέσμων Γυναικών της Μητροπολιτικής περιφέρειας Ταμασού και Ορεινής, φιλοξενούνται για τρεις ημέρες 6-8 Σεπτεμβρίου 2024, στις Κατασκηνωτικές Εγκαταστάσεις της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κύπρου, στον Άγιο Νικόλαο της Στέγης, στην Κακοπετριά.

Το απόγευμα  της Παρασκευής, 6 Σεπτεμβρίου 2024,  επισκέφθηκε την κατασκήνωση  ο Πανιερώτατος  Μητροπολίτης Ταμασού  και Ορεινής κ. Ησαΐας, μετά του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Μελόης κ. Αιμιλιανού (Οικουμενικό Πατριαρχείο), ο οποίος  παρεπιδημεί αυτές τις μέρες στην Κύπρο.

Ο Πανιερώτατος ευχαρίστησε τον προσκεκλημένο ομιλητή, Πρωτοπρεσβύτερο Ανδρέα Αγαθοκλέους, ο οποίος ομίλησε στις κατασκηνώτριες για τον Γέροντα Παναή της Λύσης και στη συνέχεια  είχε εποικοδομητική συζήτηση  με τις κύριες. Ανέλυσε το λόγο του Κυρίου «Ὑμεις ἐστε το ἅλας της γης».  Ακολούθως, ο Μητροπολίτης κ. Ησαΐας ευχαρίστησε τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο κ. Γεώργιο, ο οποίος και εφέτος, κατόπιν παρακλήσεως  του Πανιερωτάτου, παραχώρησε την κατασκήνωση. 

Συνεχάρη τον Αρχιμανδρίτη Θεοτόκη Φαίδωνος, Διευθυντή του Γραφείου Ποιμαντικής Διακονίας της Μητροπόλεως και υπεύθυνο  των Χριστιανικών  Συνδέσμων της Μητροπόλεως Ταμασού και Ορεινής, καθώς και την πρόεδρο και τα μέλη της συντονιστικής επιτροπής, για την προσφορά τους, αλλά και όλες τις κύριες των κατά τόπους χριστιανικών συνδέσμων της μητροπολιτικής περιφέρειας, οι οποίες προσφέρουν εθελοντικά στις κοινότητές τους.

*** Απαγορεύεται ρητά η χρήση, αναπαραγωγή ή αναδημοσίευσή της παρούσης, ολική ή μερική, χωρίς να έχει χορηγηθεί άδεια από τον συντάκτη

ΤΥΠΙΚΟ ΑΚΟΛΟΥΘΙΩΝ